Presentació d'Extraescolars

 

COMISSIÓ D'EXTRAESCOLARS  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La comissió d'extraescolars s'ocupa de l'organització, difusió i seguiment de les activitats que es realitzen a l'escola fora de l'horari lectiu: activitats extraescolars per als infants, acollides i permanències, casals durant els períodes de vacances i activitats per als pares i mares.

 

Des de la comissió considerem que les activitats extraescolars han de ser educatives, de qualitat i accessibles per a tothom, i que han de ser coherents amb el projecte educatiu de l'escola.

 

L'oferta anual es decideix tenint en compte les demandes i necessitats expressades per les famílies, així com els suggeriments de l'equip directiu de l'escola. L'oferta definitiva l'aprova cada any el consell escolar.

 

Algunes de les feines que fem els membres de la comissió són: coordinació amb Pere Tarrés i amb la Fundació Claror, seguiment de les activitats (la idea és que cada activitat tingui un responsable), difusió de l'oferta, demanda de subvencions, etc.

 

 
 

MEMBRES DE LA COMISSIÓ

 
 
 
Sílvia Maggi
 
Teresa Carreras
 
Gal·la Miranda
 
Àlex Pérez-Villalonga
 
Ignasi Caballé
 
Ens faltes tu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 
 
 

COL·LABORADORS

 
 
Futbol Pre-esport/ Iniciació esportiva       
 
Gisela Cabrol
 
Joana Chinchilla