Presentació de Festes

 

COMISSIÓ DE FESTES  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La comissió de festes de l’'AMPA s'encarrega d'organitzar, durant el calendari escolar, els actes lúdics que es realitzen a l'escola en les que hi participen tant les famílies com els nens. Algunes ja tenen una llarga tradició dins de la vida de l’escola i altres s'han anat canviant per incorporant-ne de noves.

 

Actualment les activitats organitzades per aquesta comissió són:

 

  • LA CASTANYADA: on es convida a tots els nens i nenes a castanyes torrades i seguidament un animador infantil ens amenitza la festa.
     
  • LA FESTA DE NADAL: organitzada junt amb l'escola, on tots els nens participen fent una cantada o similar i després es celebra el final de trimestre amb un berenar nadalenc col·lectiu aportat per totes les famílies.
     
  • EL CARNAVAL: L'AMPA lloga un camió per qui vulgui participar a la rua de carnaval del barri Camp d'en Grassot, el dissabte de carnaval. La comissió de festes proposa el tema de les disfresses i les famílies voluntàries guarneixen el camió.
     
  • LA FESTA FINAL DE CURS: s'organitza junt amb l'escola i la comissió d'acollida. Al llarg dels anys ha anat canviant el format d'aquesta festa. Però la finalitat sempre és acomiadar el curs tots plegats i acollir les noves famílies que entraran el proper curs a l'escola.

 

 

MEMBRES DE LA COMISSIÓ

 
 
         
 
Nuria Tell
 
Tònia Puig
 
Eulàlia Bosque
 
Laia Brufau
 
Cristina Planell
         
 
Leticia Saravia