Reunió disseny web i full informatiu

Com ja sabeu, des de l'Escola i la Comissió de Comunicació, estem treballant en alguns canvis a la pàgina web de l'escola que comporten un canvi d'orientació de la mateixa.

Al mateix temps també estem treballant en el que serà el futur Nou Full Informatiu, que tindrà un format diferent, buscant que sigui més atractiu i fàcil de llegir.

Per aquests 2 projectes necessitem l'ajuda d'aquells que tingueu coneixements de Disseny Web i vulgueu donar-nos un cop de mà participant en algun d'aquests temes.

Tots aquells que vulgueu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i us convidem a assistir a la reunió que farem el proper

Dimarts 1 de Març a les 20:00 al El Racó d'en Pep C\Sardenya 404. La vostra col·laboració pot ser molt “fructuosa”!

Adreces de correu electrònic al domini @fructuosgelabert.catCom ja sabeu al curs passat es van començar a migrar les adreces de correu de l'escola al domini propi de la nostra comunitat. Al curs passat es van traspassar els comptes de Coordinació de Delegats i els Equips de Delegats de cada curs, així com el del Consell Escolar.

Enguany s'ha volgut fer el mateix amb la resta d'adreces. Així que comencem el curs amb pràcticament la totalitat de les adreces de l'Escola i AMPA al nou domini @fructuosgelabert.cat. 

A continuació us afegim la llista de les noves adreces:

 
Escola   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
Presidència AMPA   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Secretaria AMPA   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tresoreria AMPA   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
Comissió Acollida   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Audiovisuals   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Aprenentatges   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Biblioteca   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Camí Amic   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Comunicació   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Extraescolars   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Festes   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Hort   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Menjador   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Reivindicativa   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Revista   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Secundària   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Comissió Tots a l'Escola   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Bentornats al web del Fructuós Gelabert!


FRUCTUOSES I FRUCTUOSOS… JA LA TENIM AQUÍ!
La nova web de l'escola ja està en marxa.

Des de la Comissió de Comunicació aquest estiu hem estat fent canvis perquè el web es pugui consultar més fàcilment des dels vostres mòbils o tauletes. En les properes setmanes acabarem d’adaptar els continguts i el disseny. Esperem que la nova web serà més àgil, còmoda i fàcil per a tots. Ara cal que la comencem a fer servir, que ens hi acostumem i que comentem tot allò que ens pugui servir per millorar i per fer els ajustos necessaris.

Veureu que hi ha menys menús per facilitar la navegació, que hem reordenat alguns continguts i que el disseny és més net, menys carregat, per afavorir també la navegació des dels dispositius mòbils. 

La web ha de continuar millorant i adaptant-se al que necessitem, per tant, endavant: entreu-hi, remeneu, busqueu i gaudiu d'aquesta part de la nostra escola que ara reestrenem.

Gràcies a tots per la vostra paciència i bon inici de curs 2015-2016!!

Facebook arriba al Fructuós Gelabert!

El Fructuós Gelabert ja té Facebook!

 

Adaptant-nos als temps, la setmana passada vàrem obrir una pàgina a facebook. Es tracta d'un nou canal de comunicació on, almenys inicialment, ens farem ressò de les accions reivindicatives i de participació.

 

Podeu accedir-hi fent clic a l'icona de la part inferior de la web del Fructuós, on anirem afegint la resta de xarxes socials, o bé anant a l'adreça https://www.facebook.com/fructuosG

 

¿Què feu encara llegint aquesta noticia? Ja tardeu a fer-vos fans!

 

Visitar web a Facebook

 

 

Més articles...

  • 1
  • 2