Dimecres 26 d'abril, taller - Com parlar de sexualitat i afectivitat amb els nostres fills i filles

El dimecres 26 d’abril us convidem a un taller dirigit a resoldre dubtes, obtenir respostes, compartir experiències i plantejar noves opcions per poder parlar de sexualitat amb honestedat, naturalitat i rigor amb els nostres fills i filles. Els docents que l'impartiran són Maika Bakaikoa i Daniel Borrell psicòlegs, terapeutes sexuals i de parella.

El taller tindrà dues franges horàries:
- De 16.45h a 18:15h – es tractaran aspectes propis de l’infantesa.
- De 18.15ha 19.45h – es tractaran aspectes propis de la pubertat i la preadolescència.

Els assistents poden escollir participar de tot el taller o d’una de les parts.
Per a la primera franja horària hi haurà acollida a càrrec de l’Ampa a sol·licitar amb antelació mitjançant full d’incidències.

Gust per la lectura: Taller família-escola

En el marc del projecte "El gust per la lectura" que s'està portant a terme a l'escola, us proposem aquest taller on parlarem sobre el paper de la literatura en l'àmbit familiar i de la necessitat i el desig que els nostres fills gaudeixin de la paraula, ja sigui oral, escrita o digital. 

Prenent com a punt de partida les inquietuds dels participants, ens fixarem en els recursos de què disposem per afavorir la lectura des de casa, els criteris de selecció de llibres, l'acompanyament de l'aprenentatge lector, etc. 

A partir d’una introducció inicial amb tots els pares, dividirem el grup en funció de les edats dels fills: de 3 a 8 anys i de 8 a 12 anys.

Dirigiran el taller la Roser Ros i la Magalí Homs, de Tantàgora Serveis Culturals. 


Us hi esperem!


Dia: Dimecres 30 de novembre 
Hora: 16:45 
Lloc: El gimnàs de l'escola.

Recordeu-vos de fer un full d'incidències el dia abans per a l'acollida a càrrec de l'AMPA.